FANDOM


De bekendste familie van Vlaanderen is nog enkele weken in zomerbreak, maar toch kunnen de fans van Familie al uitkijken naar de terugkeer van Hanne Van den Bossche én van actrice Margot Hallemans (20).

Margot Hallemans als Hanne Van den Bossche in 2009

Voor Margot is de rol van Hanne Van den Bossche geen onbekend terrein. Sinds 2006 gaf ze namelijk drie jaar lang gestalte aan de dochter van Bart Van den Bossche. Tot ze in 2009 de fakkel doorgaf aan Ellen Van den Eynde omdat het opnameritme niet langer combineerbaar was met haar studies.

De belevenissen bij Studio A zal ik nooit vergeten, en misschien hopelijk tot nog eens.
—Margot Hallemans, 2009

Margot zag een aantal van haar collega-acteurs inmiddels terug tijdens haar eerste opnamedag, op dinsdag 2 juli 2013.

Ik voelde me als een klein meisje in een speelgoedwinkel. Vrolijk omdat ik me op vertrouwd terrein bevond. Gulzig omdat ik me weer volop kan concentreren op mijn passie. Nieuwsgierig naar wat de scenaristen nog allemaal voor mijn personage Hanne in petto hebben. En blij voor de hereniging met fijne mensen voor en achter de schermen.
—Margot Hallemans

De afspraak met de kijker volgt in het nieuwe tv-seizoen. Die zag Hanne eind vorig jaar samen met haar grote liefde Remco naar de States vertrekken om er haar modestudies te finaliseren. Dit najaar keert Hanne terug naar Vlaanderen. Alleen of samen met Remco? Met of zonder een diploma op zak? En wat is precies de aanleiding van haar terugkeer? Het zijn vragen waarover de fans alvast kunnen speculeren.