FANDOM


Hanne Van den Bossche

Dat de sfeer ten huize Bart en Trudy diep onder het vriespunt is gezakt, kon de Familie-kijker de voorbije weken al zien. Vooral Jelle lijdt onder de spanningen. Op vrijdag 15 november nam hij het heft in eigen handen en richtte hij een noodkreet tot zijn zus Hanne, die in Amerika verblijft om er haar modestudies te finaliseren.

Op woensdag 27 november 2013 krijgen Bart en Trudy tijdens een zoveelste ruzie dan ook een onverwachte gast over de vloer. Hanne keert namelijk terug naar huis om Jelle en het volledige gezin bij te staan in deze periode. Wordt ze vergezeld door haar vriend Remco? Heeft ze een diploma op zak? En slaagt ze erin de brokken tussen haar vader en Trudy te lijmen? Feit is dat Hanne ondertussen een hele metamorfose heeft ondergaan...

De terugkeer van Hanne betekent voor de Familie-fans ook een blij weerzien met actrice Margot Hallemans. Het personage is voor haar geen onbekend terrein. Sinds 2006 gaf Margot namelijk drie jaar lang gestalte aan de dochter van Bart Van den Bossche. Tot ze in 2009 de fakkel doorgaf aan Ellen Van Den Eynde omdat het opnameritme niet langer combineerbaar was met haar studies. Sinds enkele maanden staat Margot dus terug op de Familie-set.

Ik voel me als een klein meisje in een speelgoedwinkel. Vrolijk omdat ik me op vertrouwd terrein bevind. Gulzig omdat ik me weer volop kan concentreren op mijn passie. Nieuwsgierig naar wat de scenaristen nog allemaal voor mijn personage Hanne in petto hebben. En blij voor de hereniging met fijne mensen voor en achter de schermen.
—Margot Hallemans