FANDOM


De belangrijkste personages van 'Familie'Niko SchuurmansNiko SchuurmansMieke Van den BosscheAlbert ThielensAnna DierckxAlbert ThielensCédric Van den BosscheMathias MoelaertMarie-Rose De PutterMathias MoealertLouise Van den BosscheHanne Van den BosscheJelle Van den BosscheHanne Van den BosscheLiesbeth PauwelsBenny CoppensGuido Van den BosschePatrick PauwelsAgnes MoelaertPatrick PauwelsLeen Van den BosscheMaarten Van den BosscheVéronique Van den BosscheEvy HermansArno CoppensLinda DesmedtFaroud KirPeter Van den BosscheTrudy Tack de Rixart de WaremmeThomas FeyaertsJan Van den BosscheLeen Van den BosscheRudi VerbiestJune Van DammeBart Van den BosscheRita Van den BosscheZjef De MulderStefanie Coppens


Familie

De VTM Familie Wiki is een vrij, openbaar project geheel in het teken van de langste Vlaamse soapserie in Vlaanderen, Familie. In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden. Ondanks de meer dan 5300 afleveringen die al bij mekaar geschreven zijn, hebben de scenaristen meer dan ooit actuele verhaallijnen en emotionele plots in petto, die zo uit het leven zijn gegrepen. Overspel binnen een vaste relatie, puberende kinderen, de complexiteit van een samengesteld gezin, een huilbaby, verliefdheid op de werkvloer, vriendschap, homoseksualiteit: het zijn stuk voor stuk thema’s die de Vlaming aangaan. Logisch dat ook deze verhalen hun weg vinden naar Familie.

Af­le­ve­rin­gen
VTM Familie- Nieuws
Deze Week in Familie
Familie houdt een zomerstop. We zijn er terug op maandag 25 augustus 2014 om 19u55.
Woensdag 19 februari 2020

Familie houdt een zomerstop. We zijn er terug op maandag 25 augustus 2014 om 19u55.
Donderdag 20 februari 2020

Familie houdt een zomerstop. We zijn er terug op maandag 25 augustus 2014 om 19u55.
Jan ontvangt een vreemde zending...
"We gaan eerst de gast pakken die mijn naam heeft gepikt."
Thomas Feyaerts
----------
De inhouden op deze pagina worden elke nacht vernieuwd. Als je vermoedt dat deze inhouden niet kloppen, probeer dan eens hier te klikken.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.