FANDOM


Maandag 6 januari 2014 - S23E096 (#5201)

Seizoen 23 - Aflevering 96
Stefanie probeert te weten te komen wat er aan de hand is met Jens, maar hij blijft een gesloten boek. Ook Arno heeft liefdesperikelen. Evy, Mieke, Zjef en Niko stellen vast dat ze erg afhankelijk zijn van materiële dingen en besluiten een weddenschap aan te gaan. Véronique trekt haar conclusies en neemt een drastische beslissing. Peter en June lijken de barsten in hun relatie te hebben gelijmd. June geniet met volle teugen van de verwennerijen van Peter. Hanne bekent dat ze Rudi's atelier is binnengedrongen om zijn ontwerpen in te kijken.

Dinsdag 7 januari 2014 - S23E097 (#5202)

Seizoen 23 - Aflevering 97
Jens biecht Stefanie zijn problemen op. De eerste 'dagen zonder' van Mieke, Zjef, Evy en Niko verlopen niet van een leien dakje. Zjef komt te laat op het werk en de afspraken tussen Mieke en Linda lopen in het honderd. Hanne wil niet meer met Rudi geconfronteerd worden en werkt uitsluitend nog in de keuken van de Foodbar. Jan wil Véronique tegenwerken en besluit broodjes te verkopen in de Jan & Alleman. Dirk heeft het lastig omdat hij steeds meer vergeet.

Woensdag 8 januari 2014 - S23E098 (#5203)

Seizoen 23 - Aflevering 98
Hanne heeft haar ontslag in de Foodbar ingediend bij Véronique. Stefanie voelt dat Jens haar nog graag ziet en wil hem koste wat het kost helpen. Ze slaagt erin wat geld te verzamelen, maar dat is blijkbaar niet voldoende. Jens heeft een idee. Mathias doet Peter een bijzonder voorstel. Ondertussen vreest hij wel dat de band met zijn zus Agnes nooit meer hersteld zal raken. Dirk is zenuwachtig voor het trouwfeest en heeft het moeilijk. Omdat hij steeds meer vergeet, besluit hij een fotodagboek bij te houden.

Donderdag 9 januari 2014 - S23E099 (#5204)

Seizoen 23 - Aflevering 99
Jens weet hoe Stefanie hem van zijn gokschulden kan afhelpen en confronteert haar met zijn plannen. Het gesprek draait echter helemaal verkeerd uit. De familie Pauwels is in alle staten en Benny besluit het heft in eigen handen te nemen. Véronique broedt op een plan en vraagt Peter om haar dossiers af te ronden. Mathias is erg aangedaan wanneer hij van Delphine verneemt waarom Agnes geen contact meer met hem wil.

Vrijdag 10 januari 2014 - S23E100 (#5205)

Seizoen 23 - Aflevering 100
De familie Pauwels is in alle staten wanneer Benny gehavend thuiskomt. De schok wordt nog groter als de politie even later met slecht nieuws voor de deur staat. Dirk stapt vandaag in het huwelijksbootje met Nathalie. Het belooft voor hem een erg emotioneel moment te worden. Rudi zit in een professionele dip en heeft dringend een assistente nodig. Hij stelt Véronique voor om Hanne in te schakelen. Mathias probeert een gesprek aan te gaan met Agnes.